foto-cover Slider-1 Slider-2 Slider-3 Slider-4
 • Default Image
  May 20, 2018 Projects Editor

  Access to information, public campaign against informality and corruption practices.

  European Youth Association has successfully implemented the project "Access to information, public campaign against informality and corruption practices" . we achieve to complete all objectives mentioned in our project. This project aims to test access to…
 • Jan 31, 2018

  Monitorimi i granteve te biznesit social rinor

  543
  European Youth Association në mbështetje të parimeve të mirëqeverisjes dhe transparencës…
 • Dec 02, 2017

  EYE CAN

  504
  The project ‘Empowering Youth Entrepreneurship through Capacity-building Activities and…
 • Jul 07, 2017

  Monitorimi i Granteve

  628
  Në kuadër të promovimit dhe nxitjes së klimës së biznesit në nivel vendor, një funksion…
 • Leviz Albania
 • University of Tirana
 • EDS Foundation
 • ESN
 • FES
 • Pilot-AL
 • Startup Weekend
 • Unique Junior Enterprise
 • Dajti-n-Fest

Connect with us

Photo Gallery

 • 2.jpg
 • 5.jpg
 • 4.jpg
 • 7.jpg
 • 1.jpg
 • 3.jpg
 • 6.jpg

Newsletter

Get in touch

European Youth Association - EYA
Rr. Luigj Gurakuqi , P.89, Shk.A, K.9,
Tirana, ALBANIA
Mob: +355 66 23 23 900