foto-cover Slider-1 Slider-2 Slider-3 Slider-4
 • Default Image
  January 31, 2018 News EYA

  Monitorimi i granteve te biznesit social rinor

  European Youth Association në mbështetje të parimeve të mirëqeverisjes dhe transparencës financiare vendore, monitoroi grantet individuale të biznesit social rinor të akorduara nga Bashkia Tiranë në kuadër të projektit për Fondin e Programit të Nxitjes së…
 • Jul 07, 2017

  Monitorimi i Granteve

  141
  Në kuadër të promovimit dhe nxitjes së klimës së biznesit në nivel vendor, një funksion…
 • Dec 02, 2016

  Erasmus+ National Agencies event

  280
  Twice a year, Directorate General for Education and Culture invites Erasmus+ National…
 • Nov 25, 2016

  A digital helping hand for learners of foreign languages

  344
  Content and Language Integrated Learning (CLIL), in which pupils learn a subject through…
 • Leviz Albania
 • University of Tirana
 • EDS Foundation
 • ESN
 • FES
 • Pilot-AL
 • Startup Weekend
 • Unique Junior Enterprise
 • Dajti-n-Fest

Connect with us

Photo Gallery

 • 3.jpg
 • 2.jpg
 • 1.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg

Newsletter

Get in touch

European Youth Association - EYA
Rr. Luigj Gurakuqi , P.89, Shk.A, K.9,
Tirana, ALBANIA
Mob: +355 66 23 23 900